K-PW Kymco

Meer dan 50 jaar is Kymco actief in het produceren van scooters en motorfietsen. Dankzij deze ervaring mag Kymco echt wel aangezien worden als een top merk met een extreem grote prijs kwaliteit verhouding.  Kymco is ook toeleverancier voor heel wat grote merken. Iets wat weeral aan toont dat het vertrouwen in dit merk zeer terecht is.

  KSR

 

KSR, ontwikkeld in Oostenrijk.  Ze brengen brom- en motorfietsen op de markt voor scherpe prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

 Skyteam

Skyteam is al jaren lang actief. Jaar na jaar blijken ze één van de allerbeste merken als het aankomt op Honda Dax Replica’s en andere mini bikes. Ze onderscheiden zich vooral in het grote aanbod in verschillende prijsklasse’s. Maar ook hun standaard 5,5L tank is excusief bij Skyteam.

M5RED Motrac-Urban

Motrac richt zich vooral op de steeds groeiende mini bike markt. Het begon allemaal met de Urban M3, echter volgenden andere modellen zeer snel.  Hou je van stoere cross looks dan is de M5 ideaal voor jou. Heb je liever modern ge-stylde modellen bekijk dan zeker de M6 en Motrac nieuwste M-OX.