Hier vind je een ruime keuze aan 50cc scooters.

Wij zijn officieel verdeler van onderstaande merken merken,

AGILITY 50 MMC Kymco

Kymco is ondertussen een merk met een zeer sterke reputatie.  Gekend om zijn sterke prestaties en moderne technologie staat Kymco steeds garant voor de beste prijs kwaliteit.  Kymco is ook leverancier van andere motormerken, zo levert Kymco de motoren voor de BMW C650cc. Ook de Kawasaki 300cc motorscooter is geproduceerd door Kymco.

Kymco is het eerste merk die een volledig Euro 4 50cc gamma heeft.

  GTS

Nieuw vanaf 2018!  Zeer mooi afgewerkte scooters voor een uiterst scherpe prijs.

Borsalino creme duo Neco

Een knipoog naar de Italiaanse looks. De retro uitstraling doe het misschien niet vermoeden, maar onder de retro scooter look zit wel degelijk zeer moderne en betrouwbare techniek.

 Turbho / BTC / AGM

Turbho heeft in slechts enkele jaren een stevige reputatie opgebouwd. De juiste modellenkeuze gecombineerd met kwaliteit en een uitstekende service hebben tot dit succes geleid.

Dat ze bij Turbho zeker zijn van hun zaak getuigt de mogelijkheid om van 3 jaar motor garantie te genieten.

Zanzara

Sinds Medio 2016 zijn wij bij DAECO Bikes zeer fier verdeler te zijn van ons eigen merk. Zanzara is ontstaan uit een jaren lange ervaring van wat zowel de scooterrijders als wijzelf verwachten van een scooter. Een stevige scooter die dag dagelijks gebruik kan doorstaan.  Vlotte service en levering van onderdelen als die nodig zijn. Hij hoeft niet altijd voorzien te zijn van bergen Chroom onderdelen die regelmatig onderhoud of poetswerk nodig hebben.  Maar eens te meer moet hij alles aankunnen wat je van een scooter verwacht.  Uiteraard voor zij die dat wensen is de optie lijst met accessoires groot.  Op dit moment hebben we 3 modellen in ons gamma, in de toekomst zullen er meer modellen volgen.