Kymco

Meer dan 50 jaar is Kymco actief in het produceren van scooters en motorfietsen. Dankzij deze ervaring mag Kymco echt wel aangezien worden als een top merk met een extreem grote prijs kwaliteit verhouding.  Kymco is ook toeleverancier voor heel wat grote merken. Iets wat weeral aan toont dat het vertrouwen in dit merk zeer terecht is.

  Neco

Neco is een Belgisch merk met fabrieken in het oosten.  Ze staan al jaren garant voor een goede prijs kwalitiet.  Service staat bij hen hoog in het vaandel.  Neco onderscheid zich meer en meer door zelf modellen te ontwikkelen die uniek zijn.

   Zanzara

Sinds Medio 2016 zijn wij bij DAECO Bikes zeer fier verdeler te zijn van ons eigen merk. Zanzara is ontstaan uit een jaren lange ervaring van wat zowel de scooterrijders als wijzelf verwachten van een scooter.  Een stevige scooter die dag dagelijks gebruik kan doorstaan.  Vlotte service en levering van onderdelen als die nodig zijn.  Hij hoeft niet altijd voorzien te zijn van bergen Chroom onderdelen die regelmatig onderhoud of poetswerk nodig hebben.  Maar eens te meer moet hij alles aankunnen wat je van een scooter verwacht.  Uiteraard voor zij die dat wensen is de optie lijst met accessoires groot.  Medio 2017 hebben we het gamma uitgebreid met een 125cc versie van de populaire Marsala.