Met de steeds strenger wordende Europese milieu normen voor auto, motor- en bromfietsen is het niet ondenkbaar dat we in de toekomst een verandering gaan zien in het aanbod van de gemotoriseerde 2, 3 en 4 wielers.  We willen bij Daeco Bikes niet blijven stilstaan in het heden, maar kijken ook wij naar wat de toekomst ons zal brengen.

Door de aangekondigde premie (tot 750€) op elektrische bromfietsen en moto’s is de vraag plots zeer sterk gestegen, de meeste leveranciers waren op deze plotse vraag onvoldoende voorbereid. Hierdoor hebben wij nu te maken met langere levertermijn, deze kan oplopen van 3 tot meer dan 6 weken! 

Sinds begin 2017 hebben wij dan ook E-Scooters in ons gamma. Wij blijven de markt op de voet volgen om zo de laatste nieuwe modellen aan te kunnen bieden aan onze klanten.

   KSR

KSR onderscheid zich op de elekrische scootermarkt door sportiviteit.  Invloeden uit de cross en supermotard motorfietsen zijn duidelijk zichtbaar.

 Niu

Bij Niu gaan ze een flinke stap verder dan bij de concurrentie. Ontstaan uit een samenwerking van de allergrootste elektronica fabrikanten.  Niet enkel de Bosch motor, maar ook de Panasonic accu en Accu management systeem zorgen voor een e-Scooter die garant staat voor de beste rijervaring.

 Super Soco

Nieuw voor 2018,  met de super soco ga je voor volledig elektrisch maar toch super sportief.  Topklasse bromfietsen uitgerust met de aller beste technologie.