OVER ONS

Daeco Bikes is de scooter, bromfiets & motorfiets specialist in de regio. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij een kennis opgebouwd waarmee we een perfecte service kunnen aanbieden.

Service en kwaliteit, dit zijn de sleutelwoorden waarvoor wij staan. De merkkeuze speelt hier een zeer grote rol in.. Kymco, AGM & GTS zijn merken die stuk voor stuk scooters en motorscooters afleveren aan de beste prijs kwaliteit verhouding. Maar ook voor brom- en motorfietsen hebben wij deze verhouding gevonden in de merken Skyteam, QGM, KSR & Brixton.  Vanaf 2017 zijn wij ook gestart met de verkoop van elektrische scooters en bromfietsen van de merken Niu, Ecooter & Super Soco.

Daeco Bikes is actief te Beveren-Waas. Wij beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats waar we alle onderhouds werken en herstellingen aan kunnen.  Bijna alle ouderhoudbeurten en kleine herstellingen gebeuren na afspraak. Dit houd in dat uw voertuig op het afgesproken tijdstip binnen gebracht word, en dat het op het afgesproken tijdstip kan opgehaald worden. Zodra uw voertuig klaar staat, wordt u door ons verwittigd, in 95% van de gevallen is dit binnen de 24u. 

Naast de voertuigen kun je bij Daeco bikes ook terecht voor een zeer uitgebreid gamma scooteronderdelen en motoronderdelen. Deze onderdelen zijn zowel voor de merken waar wij verdeler van zijn als voor andere merken, zelfs van Aziatische of Chinese origine.

Als u kwaliteit en service belangrijk vindt bent u bij Daeco Bikes zeker aan het juiste adres.