ONS GAMMA

Bij Daeco Bikes kan u terecht voor scooters vanaf 50cc tot 550cc als ook elektrische scooters.  U kan bij ons ook terecht voor bromfietsen en motorfietsen tot 125cc.
Als u kwaliteit en service belangrijk vindt, bent u bij Daeco Bikes zeker aan het juiste adres.

Scooters 50cc

  • In de klasse tot 50cc hebben wij een zeer uitgebreide keuze. De selectie die we hebben samengesteld is vooral gebaseerd op kwaliteit.
  • Dit gamma is samengesteld zodat iedereen een juiste keuze kan maken binnen zijn budget.

Motorscooter

  • Voor onze motorscooters werken wij hoofdzakelijk met Kymco.  De uitmuntende prijs kwaliteit verhouding is ondertussen zeer bekend bij het grote publiek.  Ondertussen zijn Kymco motorscooters dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

e-Scooters & bromfietsen

  • De elektrische scooter en bromfiets markt is in volle groei, bij Daeco Bikes kan u dan ook steeds een ruim aanbod vinden in onze Full Electric Corner.

Bromfiets 50cc

  • Ook de bromfiets liefhebber laten wij niet in de kou staan.  In onze shop te Beveren-Waas kan u het hele gamma van Skyteam ontdekken.  Liever een Retro Classic Bike?  Geen probleem, bij ons kan je steeds de nieuwste modellen ontdekken.

Moto’s

  • Wij bieden ook meerdere 125cc motorfietsen aan.  Of je nu een moderne sportieve smaak hebt of je verkiest een retro classic bike,  bij ons kan je steeds terecht.

Kledij en Helmen

  • Natuurlijk kan u bij ons ook langs komen voor een nieuwe helm, een paar handschoenen of een nieuwe motorjas.   Tevens kan u ons hele gamma vinden in onze webshop.

Onderdelen en accessoires

Bij na service horen ook diverse onderdelen en accessoires.  Wij hebben een ruim magazijn met de meest gebruikte onderdelen.  Op zoek naar een accessoire voor je scooter, motorfiets of mini bike?  Ook hiervoor kan u steeds terecht in onze fysieke shop te Beveren-waas of online shop.