ONS GAMMA

Bij Daeco Bikes kan u terecht voor scooters vanaf 50cc tot 550cc als ook elektrische scooters.  U kan bij ons ook terecht voor bromfietsen en motorfietsen tot 125cc.
Als u kwaliteit en service belangrijk vindt, bent u bij Daeco Bikes zeker aan het juiste adres.

Scooters 50cc

  • In de klasse tot 50cc (klasse A en B) hebben wij gekozen voor de merken GTS en Kymco.  Voor beide merken hebben wij steeds een zeer uitgebreide keuze scooters op voorraad.   De keuze voor deze 2 merken hebben wij genomen op basis van de kwaliteit en de service die beide merken aanbieden.

Motorscooter

  • Voor de motorscooters hebben wij uitsluitend gekozen voor Kymco.  De uitmuntende prijs kwaliteit verhouding is ondertussen zeer bekend bij het grote publiek.  Ondertussen zijn Kymco motorscooters dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

E-Scooters

  • De elektrische scooter markt is in volle groei, bij Daeco Bikes kan u steeds terecht voor E-scooters in diverse prijscategorieën.

Bromfiets 50cc

  • Ook de bromfiets liefhebber laten wij niet in de kou staan.  Daeco Bikes is officiële Hanway verdeler.

Kledij en Helmen

  • Natuurlijk kan u bij ons ook langs komen voor een nieuwe helm, een paar handschoenen of een ander accessoire.   Tevens kan u ons hele gamma vinden in onze webshop.

Onderdelen en accessoires

Bij na service horen ook diverse onderdelen en accessoires.  Wij hebben een ruim magazijn met de meest gebruikte onderdelen.  Op zoek naar een accessoire voor je scooter, motorfiets of mini bike?  Ook hiervoor kan u steeds terecht in onze fysieke shop te Beveren-waas of online shop.