Niu NQi-Series

Niu e-Scooters, ontwikkeld met het oog op de toekomst.  Ontstaan uit een samenwerking tussen de allerbeste fabrikanten.  Zo beschikt de NQi-Series over een Krachtige BOSCH motor van 2400W/120Nm.  Het Batterij Pack van 29Ah is dan weer ontwikkeld door Panasonic,Samsung en LG.  Dankzij de gebruikte technologie heb je een bereik 50km.  We hebben hier dan ook te maken met een topklasse e-Scooter die je overal brengt waar jij wil.

Zeg niet zomaar een elektrische scooter tegen de NQi.  Niu heeft er in de ontwikkeling voor gekozen om enkel samen te werken met de beste partners. Ook is de NQi-Series voozien van de aller nieuwste Technologie en Software die je zelf kan bekijken via een smartphone.

Ontdek wat deze slimme e-Scooter te bieden heeft.

Power Train (Motor, FoC, EBS)

De kern van de N-Series bestaat uit de 2400W motor, ontwikkeld door BOSCH. Het eigen NIU FoC (Field Oriented Control) versterkt het leveren van de ultieme rijervaring.
Door dit samenvoegen van technologie en hardware wordt de perfecte balans tussen prestaties en energieverbruik bereikt.  Hij beschikt over een mode knop waar jij het uitgangsvermogen en dus ook de snelheid en bereik kan kiezen (45km versie).

Dankzij de FoC en het EBS (Electric Bracking System) kan er energie herwonnen worden tijdens het remmen.

Batterij pakket

De NIU N gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door zijn gewicht van slechts 10 kg kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 29aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur, levert een bereik van 50km.(mode 1, snelheid 20km/u)

 

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter

De NIU APP laat u de status van uw N1S in real-time bekijken. Uw scooter kan uit het zicht staan maar u kan gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarenboven kan u, in een oogwenk, bekijken hoeveel batterijcapaciteit over is, uw recente ritten bekijken, onmiddellijke updates over mogelijke defecten van de scooter verkrijgen, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele vegen over het scherm van de app.

LCD Smart Dashboard

Het slimme dashboard van de Niu levert de basis diagnostiek op een eenvoudige manier zodat je als bestuurder makkelijk de snelheid, resterende batterijcapaciteit en actuele ampèrage kan bekijken.

Kleuren

De Niu N1s is verkrijgbaar in het zwart, wit of rood.

Specificaties

Motor: BOSCH met FoC besturing

Batterij: Panasonic / NCR18650PF (60V/28Ah/40A)

Gewicht: 95kg

Vermogen klasse: 1500W

Maximaal vermogen: 2400W

Klasse: 25km/u en 45km/u

2.899 €

Prijs excl. kosten handeling en rijklaar maken 150€*

 

 

* Kosten handeling en rijklaar maken omvat:

  • Rijklaar maken voertuig.
  • Administratieve kosten douane / pre-registratie bij DIV.
  • Bijdrage transportkosten fabrikant/importeur.
  • Bijdrage verwerking verpakking materialen.
  • Recyclage bijdrage accu en banden.

 

 

Comments are closed.